8 Ocak 2012 Pazar

2012 1.hafta sonuclari

Defterler gunlukler tasiyamiyorum,bilgisayara yazdiklarim isimsiz notepadlerde kaliyor,en sagliklisi bu olacak.Bakalim bu sene becerebilecek miyim burada kayit tutmayi. Basliyorum! Bu hafta,kafa dagitmak amaciyla izledigim romantik/komedi filmleri saymazsak (ki sayalim hemen,dursun bi kosede ;friends with benefits,bad teacher,I don't know how she does it,turklerden de eyvah eyvah 2) siddetle tavsiye ettigim, gordugum kadariyla insanlarin ya cok begendigi ya da hic begenmedigi bir Almodovar filmi; The Skin I live In (La piel que habit )
Izledigimiz diziler de birer birer basladi yeniden,christmas tatilinden donuyorlar. Ama bir tanesi uzun aradan sonra 2. sezonuyla dondu ve muhtesem dondu. Filmi yerine BBCde yayinlanan dizisini izleyin Sherlock'un ,daha cok seveceksiniz. Sadece kendisine degil,Watson'a da ayri hastayiz.
Bir de bu ara cogunlukla dinledigim albumlerden biri, Amy Winehouse Hidden Treasures. Dinlerken bir kez daha ,daha yasasaymis kim bilir neler gorecekmisiz demekten geri duramadim.
Okuduklarima da yer vermekte fayda var fakat henuz bitmemis 2,baslanmamis tonla kitap var elimde , belki haftaya! 2012'nin ilk haftasini da yemis olduk,hadi hayirlisi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder