19 Haziran 2009 Cuma

Parc Asterix



Gectigimiz haftasonu bir heyecan gittik Asterix Parc'a , cocuklar gibi sendik :)
Ilk sira havaalanindan binecegimiz shuttleda basladi (evet cicim shuttle'a da ozel ucagimizla gittik ) sacma sacma konusmayayim baya rer ile (bir cesit metro) gittik iste havaalanina. Neyse mevzu bu degil. Baya coluk cocuk genc ihtiyar dolustuk otobuslere dag basini duman almis soyleyerek gittik 30 km. yolu ahahah
Sonra baktik haritasindan , evet baya baya genis bi alana yayilmis arkadaslar , dedik en sondaki rollercoasterdan baslayalim girise dogru hepsini bi dener geliriz. Bu arada sehir merkezinden oraya 2 saatte gitmistik , saati baya 12 ettik yani gidene kadar. 12de en baba rollercoasterlardan birinin sirasina girdik.Beklediiiik , beklediiiik , hala bekliyoruuz ve sira biraz ilerliyor , yavastan beynimiz kayniyor gunesin alninda , ama bilet aldik biz ,geldik o kadar sabah erken kalkip , yok bekliycez yani kararliyiz. Tabi kagit-tas-makasa kadar uzanan bir bunalmislik yasanmiyor degil. Bizden goren ondekiler de oynuyor , onlarin onlerindeki de..ne global bi oyunmus bu dedik basladik dunyada olan olaylari irdelemeye.Neden mi oyle bisey yapiyoruz cunku halaa bekliyoruz ahahha sinir bozukluguna varmaya basliyor ki dev zeus heykeline variyoruz. Ha daha bisey oldugu yok sadece aletin konsepti zeus bi de zeusun eteginin altinda cicekli don var , sira devam ediyor daha. Noldu siz de mi bunaldiniz? Yok caniiim saat daha 1 bilemedin 1i ceyrek geciyor.1 saat nasil da gecmis anlamadan.
Tamam uzatmiyorum zira cok macerali bi durum degil iste ondeki arkadakiyle kanka oluyosun adam turkiyeyi duyunca aaa istanbuuul falan bi seviniyo ama hala ayni yerde bekliyosun iste sacma sapan kesiliyo muhabbetler de artik.
Bu arada sevgili , belki ben son anda vazgecerim diyor , ama olur mu bak cok eglenicez diyosun. O kadar bekledik sahane olucak. Bacaklarimizda derman kalmadi lan baya yorulduk yani bildigin.
Ve sira geliyor , gozlerimden yas gelecek cok mutlu , duygu dolu anlar yasiyoruz. Ve iste cikiyo yavas yavas. Sonra deli gibi dusmeye basliyor , devam ediyor , azcik cikiyor yine dusuyor. Arada gozumu acip fotograf bile cektigimi hatirliyorum ahahhaha. 1-1,5 dakikalik adrenalin yuklu dakikalar yasiyoruz. Bu dakikalar sonrasinda tutulmus omuzlarla 2-3 gun kendini hissettirecek, henuz bilmiyoruz.
Sonrasi sulu rollercoasterlar falan ama heryerde bi kuyruk. Yine en cok eski lunaparklarda olan o halkalari siselere gecirip marlboro kazandigin oyunlarda buluyoruz eglenceyi ahahah yalniz marlboro yerine pelus muz veriyolar.

Havanin 10da 10bucukta karardigi bi memlekette bu park 7de kapaniyor.Bizde de zaten sira beklemekten derman kalmiyor. Donuyoruz 7de evimize.

Sonuc olarak rollercoaster rocks ama o sirayi bi daha beklemem daha da gelmem Asterix'e , iste bu kadar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder